jump to navigation

W32.Foredge January 22, 2007

Posted by endare in virus.
trackback

this is a source code of virus w32.foredge detect by norton you can download here

Advertisements

Comments»

1. Ariadi - December 6, 2007

Aku ini pemula dalam pengetahuan tentang virus, setelah liat file-file W32.Foredge aku ingin tanya apa isi dari file executable-nya?Apa aja code-nya di dalam?Thanks before

2. Yosa - February 10, 2008

Haii dear.. boleh kenal ga? namaku yosa (devil in hand community),mungkin aku udah telalu tua untuk virus zaman sekarang..(by Kaspersky)
aku pengen banget suatu hari nanti virusku married sama virus yang kamu bikin…(apa kamu bikin virus?) mau ga??…Pleaseeeee…biar virus ini tetap ber-regenerasi…

salam INDONESIA

3. Glyphic - June 19, 2008

Somehow i missed the point. Probably lost in translation 🙂 Anyway … nice blog to visit.

cheers, Glyphic.

4. Hobert Noya - February 12, 2009

Dear Endare..
Slm kenal.
Mgkn sy pemula,tp sy pengen sekali membuat virus yg “Virus Bangetz”..
Bantuin donk.
Thanks be4.. 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: